Low FODMAP bananis med kakao

low FODMAP bananis med kakao

Da jeg præsenterende min kære mand for min low FODMAP sund bananis, blev han overrasket over hvor godt en sund is kunne smage. Derfor er den efterhånden blevet varieret i et par forskellige variationer nu. Jeg må nok indrømme at min favorit er denne low FODMAP bananis med kakao og mørk chokolade. Banan og chokolade har altid været en god kombination og det er det bestemt også i den kolde konstellation.

HUSK derfor altid at fryse dine overmodne bananer ned! Læs her hvordan du kan gøre det.

Har du gode ideer til hvordan jeg kan overraske min mand med nye varianter af bananisen så skriv endelig dit forslag i en kommentar.

low FODMAP bananis med kakao
Udskriv

Low FODMAP bananis med kakao og mørk chokoalde

Forb. tid 10 minutter
Antal 2

Ingredienser

 • 2 æggeblommer
 • 2 spsk. ahornsirup
 • 1 tsk vaniljepulver eller en vaniljestang
 • 2 frosne bananer
 • 2 tsk god kakao fx Vhalrona
 • 20 g. 70% mørk chokolade

Sådan gør du

 1. Tag bananerne ud af fryseren og lad dem tø op et par minutter.

 2. Pisk æggeblommer, sirup og vanilje luftigt i en minihakker.

 3. Tilsæt de frosne bananer og kør massen helt glat. Tilsæt kakao og blend. Smag til - hvis du gerne vil have den stærkere kan du bare tilføje lidt mere. Jeg kan godt lide en svag smag af kakao, så det er en smagssag.

 4. Kom evt. hakket chokolade ned i og rør rundt med en ske.

 5. Server i to små glas og nyd 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published. Fields marked as * are mandatory