Low FODMAP bananpandekager med blåbær coulis

Low FODMAP bananpandekager med blåbær coulis

Yum yum yum! Jeg elsker disse low FODMAP bananpandekager med blåbær coulis. Spiser dem primært som dessert, men med lidt sundere topping kan du nemt spise dem til morgenmad.

Jeg skal helt klart have prøvet nogle nye forskellige variationer af pandekagen. Kunne godt tænke mig at lave en version med chiafrø og citronskal. Kunne også godt tænke mig at prøve en version med ananas, mysli og laktosefri yoghurt som topping. Hvis du har nogle gode ideer må du meget gerne sende mig dem en kommentar herunder.

Low FODMAP bananpandekager med blåbær coulis
Udskriv

Low FODMAP bananpandekager med blåbær coulis

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 1 person

Ingredienser

  • 2 øko æg
  • 1 moden banan
  • 1 tsk. lys sirup
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids kanel
  • smør til stegning
  • 50 g. frosne blåbær hindbær kan også bruges
  • 2 spsk. vand
  • 1 tsk. sukker

Sådan gør du

  1. Blend alle ingredienserne til pandekagerne. Æg, banan, sirup salt og kanel.

  2. Kom alle ingredienserne til blåbær coulisen i en tykbundet (blåbær, vand og sukker) og lad det simre indtil ud er færdig med at stege pandekagerne. Kog det for meget ind kan du tilføje lidt ekstra vand. 

  3. Kom lidt smør på en varm pande og lav tre små klatter på den med pandekagedejen. De er 8-10 cm i diameter. Lad dem sætte sig før du vender dem og gentager processen til du ikke har mere dej tilbage. 

  4. Server pandekagerne i en stak og hæld blåbær coulisen over. Nyd dem mens de stadig er lune. 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Fields marked as * are mandatory