Low FODMAP chiagrød med mandelmælk, jordbær og mysli

Low FODMAP chiagrød med mandelmælk, jordbær og mysli

MUMS! Min første low FODMAP chiagrød med mandelmælk. Det er super super lækkert. På en eller anden måde bliver det en smule mere cremet af at bruge mandelmælk end laktosefri mælk. Jeg synes bestemt du skal prøve det. Jeg har valgt at lave en lille trifli ud af denne version, men det bestemmer du jo helt selv. Du kan sagtens bare toppe den med hvad end low FODMAP venlige frugter du har derhjemme og udlade myslien. Hvis du dog alligevel vil have lidt cruncy på toppen kan du riste lidt havregryn på en pande med lidt sirup eller hakke lidt mandler (ca. 15 gram hvilket ca. svarer til 10 stk.). I denne version har jeg undladt at komme nogen former for smag i. Du kan selvfølgelig selv vælge at komme lidt sirup i for at søde det, eller måske krydre den med kanel og vanilje. Det er kun din fantasi der sætter grænser, så prøv dig frem.

 

Low FODMAP chiagrød med mandelmælk, jordbær og mysli
Udskriv

Low FODMAP chiagrød med mandelmælk, jordbær og mysli

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 7 timer
Samlet tid 7 timer 5 minutter
Antal 3

Ingredienser

  • 3 dl mandelmælk
  • 3 spsk chiafrø
  • 6 jordbær
  • 6 spsk low FODMAP mysli

Sådan gør du

  1. Aften før du skal spise morgenmaden skal du blande chiafrø og mandelmælk grundigt. Brug et piskeris så du er sikker på det ikke klumper. 

  2. Sæt det på køl til dagen efter. Rør evt. en ekstra gang i det inden du går i seng. 

  3. Om morgnen skal du blot hakke jordbærrene fint og have din low FODMAP mysli klar. Rør rundt i chiagrøden og tilsæt evt. lidt ekstra mandelmælk hvis den er blevet for tyk. Min var meget perfekt som den var.

  4. Brug tre mindre serveringsglas. Kom jordbær i bunden, chiagrøden og derefter lidt mysli. Gentag så der er to lag af hver. 

Comments

    Skriv et svar

    Your email address will not be published. Fields marked as * are mandatory