Low FODMAP tunsalat sandwich

Low FODMAP tunsalat sandwich

Har du også svært ved konstant at skulle finde på low FODMAP versionen af forskellige typer pålæg. Her er mit forsøg på at give dig den perfekte low FODMAP tunsalat sandwich. Tunsalaten er havnet i en af mine lækre og glutenfri sandwich boller med solsikkekerner. I bollen er en lille halv avocado. Husk du ikke må få mere end 40 g. pr. portion. Derudover er der lidt tomat, selvfølgelig tunsalaten. Sammen med bollen spiste jeg en halv rød peber skåret i stave. En perfekt måde at fuldende en god frokost på. Håber du er frisk på at prøve opskriften af.

Send mig som altid gerne dine bedste frokostopskrifter. Vi må hjælpe hinanden så det ikke bliver for kedeligt at være på diæt.

 

Low FODMAP tunsalat sandwich
Udskriv

Low FODMAP tunsalat sandwich

Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 2

Ingredienser

  • 2 bundter forårsløg kun den grønne del
  • 1 dåse tun i olie
  • ½ spsk laktosefri yoghurt naturel
  • 1 ½ spsk mayonnaise
  • ½ spsk citronsaft
  • ½ - 1 tsk dijonsennep afhænger af hvor stærk du vil have den
  • 1 spsk kapers
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Skær toppen af forårsløgene og snit den grønne del i fine stykker. 

  2. Hæld olien fra tunen og bland alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber. Dijonsennep kan være rigtig stærk så prøv dig lidt frem. Jeg kan godt lide den skarphed det giver så jeg brugte 1 tsk.  

Skriv et svar

Your email address will not be published. Fields marked as * are mandatory