anja_foodsome_SH

foodsome.dk

Hvad finder du på bloggen Foodsome.dk?

Foodsome er bloggen fyldt med Low FODMAP opskrifter til sund mave.

Mange oplever en mave der til tider kan opføre sig upassende. Det kan skyldes maden, og det kan kræve strenge diæter for at rette op på mavens balance. På Foodsome.dk finder du ikke kun lækre og indbydende opskrifter, de er også inspireret af forskellige diæter, der gør din mave sundere og gladere. Inspirationen kommer fra hovedsageligt fra low FODMAP. Et liv på diæt skal ikke være kedeligt – det skal være indbydende og lækkert. Håber min blog kan bidrage til at du nemmere kan overskue en low FODMAP diæt.

Ansigtet bag Foodsome.dk

Anja – 31 år – Københavner. Har med tiden indset, at det ikke er normalt altid at have mavekramper, kvalme og føle sig oppustet. Igennem min mad gør jeg nu hvad jeg kan for at skabe en mave, der for det meste har det godt. Som kreativ gastrokvinde har jeg set muligheder frem for begrænsninger. Jeg har googlet, læst bøger, set videoer, kigget billeder og læst artikler – og lærer stadig. En ting er sikkert – Min mad skal være lækker selv om jeg er på diæt.

Missonen med min low FODMAP blog er at lave et opslagsværk, som kan benyttes af alle som har de samme symptomer som jeg. Brug det som du ønsker. Hvis du kan tåle laktose behøve du selvfølgelig ikke bruge laktosefri mælk, så tilpas opskrifterne din egen diæt.

Da jeg opdagede diæten og fuldte den gik der ikke mere end 1-2 dage før jeg kunne mærke en effekt. Derfor er jeg heller ikke fanatisk omkring at overholde diæten 100%. Hvis jeg vælge at at tage et stykke brød, så ved jeg at min mave bliver oppustet, men jeg ved også, at jeg hurtigt får det godt igen. Det er endvidere vigtigt for mig at sige at jeg er ikke på diæt for at tabe mig. Jeg er på diæt for at få det bedre i min hverdag. Hvordan du vælger at bruge opskrifterne er helt op til dig.

Kontakt

Du kan altid kontakte Anja på foodsomedk@gmail.com eller finde foodsome.dk på Instagram eller Facebook.